НИЕ СМЕ РАЗЛИЧНИ.

Фирмената култура на Камко е различна, защото ключовата дума в нея е „отговорност”. Отговорност към живота, безопасността, качеството, здравето, възпитанието, семейството, българското, дадената дума и Вас самия.

Водени от отговорността към качеството на живота на нашите клиенти и знаейки, че охлювната слуз е субстанция с разнообразно приложение – от успешен начин за противодействие на възпалителните процеси до инструмент за разкрасяване, решихме да направим козметиката от охлюви достъпна за всеки. През 2010 г. създадохме първата ферма в България за биологично отглеждане на охлюви за козметични цели. Повече за нея можете да прочетете ТУК

P1000111
DSC03110 copy

За живот без жестокост

За Камко животът е най-висша ценност. Основен принцип в нашата работа е хуманният подход към всички, включително и животните. За разлика от други фирми, които ползват машини в процеса на извличане на слузта и така убиват охлювите, ние искаме те да останат живи. Затова събираме слузта на ръка, без дори да ги стресираме. Принципът на производство и контрол без жестокост е възлов за целия ни бизнес. Нашите продукти не се тестват върху животни.

Биологичната охлювна слуз произвеждаме сами, но тъй като знаем какво е отговорност към безопасността и качеството, контролираме стриктно всички суровини, които се налага да внасяме. Провеждаме опити за изкуствено състаряване на всеки продукт, за да сме сигурни в качеството на активната съставка, преди да го пуснем на пазара.

Picture2

Съвременните технологии, стандарта по ISO, внедрените процеси и бизнес системи са гарант за тотално управление на качеството /TQM/ и наш ключов сътрудник в осигуряването на безопастност и качество по цялата верига на доставката – от фермата до магазина. Всички наши продукти са безопасни, годни и качествени за дистрибуция и употреба според стандарите на ЕС – регистрираме ги в CPNP и отговаряме за тях с името си.

Picture1

Семейството е в основата на бизнеса на Камко. Стартирахме като малка фирма на семейство Драмови в началото на 90-те. Когато пуснахме първата си козметична марка на пазара – Victoria Beauty, основната ни цел беше да предложим качествена и безопасна козметика за всеки член на семейството. С продуктовото разнообразие, което сме създали към днешна дата, вярваме, че постигаме тази цел успешно.

Нашето семейство вече съвсем не е малко. Гледаме на всеки от хората, които градят успеха на Камко, като на важна част от него и се радваме на това, че цели фамилии работят при нас.

Happy beautiful family on the big garden on the dawn time.

Знаем, че здравето и възпитанието вървят ръка за ръка, затова и производството на качествена козметика не изчерпва нашия ангажимент към обществото. С отговорността си към възпитанието на бъдещи здрави поколения станахме един от създателите на детско-юношески волейболен клуб – Victoria Volley.

Понастоящем в клуба тренират около 250 деца и юноши, ръководени от общо 12 треньори. В историята си клубът вече има множество престижни награди и е дал значими състезатели на националния отбор на България по волейбол. Поставили сме си за цел да създаваме хармонични личности, като съчетаваме тренировъчния процес с учебните им занимания. Всяка продажба на продукти под марката Victoria Beauty помага за развитието на тази кауза.

Picture3
Picture2

Българското е ценност за нас и ние се гордеем с нашия бизнес, който се развива именно в България. Камко е 100% български производител, работодател и данъкоплатец и ние знаем, че това е най-добрият избор, защото страната ни има известни по целия свят традиции в проиводството на парфюмерия и козметика. Залагаме не на ситуацията в държавата, а на собствените си усилия, защото така разбираме отговорното поведение

Picture4
Picture5

Убедени сме, че отговорността към дадената дума е от ключово значение за всеки бизнес. За да сме сигурни, че ще изпълним обещанията си към вас, сме разработили бизнес процеси, които ни позволяват да контролираме процесите, чрез които ви обгрижваме – от първите контакти през поръчките до доставките във вашия обект.

Picture7

Нещо повече гарантираме за качеството на услугата и продуктите, които ви предлагаме, с личния си опит. Не предлагаме нищо друго освен това, което със сигурност ще работи отлично за Вас. Доказателство, че тази формула е успешна, са дългогодишните ни партньорства и големият брой лоялни клиенти. Така изпълняваме отговорността си да работим и за доизграждането на имиджа на нашите клиенти пред крайните потребители.