СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Камко е производител на козметика, парфюмерия, аксесоари и професионални продукти под 4 собствени марки –

Victoria Beauty, Aristea,  Standelli Professional и Skinlite Professional.

Марките ни са международни и се предлагат чрез дистрибуционни канали в десетки държави от Европа, Северна и Централна Америка, Близкия Изток, части от Африка и Азия.

Качествената ежедневна грижа за кожата и косата на Victoria Beauty е позната от стотици хиляди жени и мъже по целия свят.

Научи повече на
www.victoriabeauty.com


Бялата козметика с охлювен екстракт от собствен биологично и хуманно гледан охлюв е широко призната от ценителите на качествена козметика. Независимо дали става въпрос за обща ежедневна или целенасочена грижа, ние имаме отговор на всяка нужда, в широк възрастов диапазон, в нашите серии – Premium, Natural и Pharma под марката Victoria Beauty.

Да откриеш отличен аромат за себе си е водещата концепция в разработването на парфюмни води и СПА комплекти под марката Aristea.

Продуктовото разнообразие от ниво дизайнерска парфюмерия покорява мъже и жени от различни възрасти и с разнообразни потребности.

Научи повече на
www.aristea.us

Standelli Professional се грижи да създаде възможност за постигне на отлични резултати – като в салон за красота – дори и у дома чрез инструменти и аксесоари с професионално качество.

Научи повече на
www.standelli.com


Нашите надеждни СПА аксесоари, инструменти и четки за грим отговарят на нарастващите очаквания както на професионалистите в сферата на козметичните услуги, така и на модерните жени, които търсят актуални и функционални решения с дълъг живот и видимо качество.

Skinlite Professional е марката, която обслужва нуждите на професионалистите от фризьорски, козметични и СПА салони.

Научи повече на

www.skinlite.eu


Основният фокус на марката е категорията „Миглопластика“, която включва богат набор от гримьорски мигли на снопчета и мигли с различна извивка, дебелина и дължина, които се поставят по системата мигла по мигла. Асортиментът още включва помощни продукти като лепила, аксесоари и консумативи.

Други категории са „Грижа за лицето“  с професионални маски и четки за грим; „Грижа за косата“ с шампоани, балсами, стилизиращи продукти и четки; „Грижа за ноктите“ с инструменти като резци, избутвачи на кожички и пили.