КОМПАНИЯТА

Ако бизнесът на „Камко” ЕООД трябва да бъде описан с една дума, тя би била „грижа”. Грижа за благополучието на всички, защото „Камко” произвежда, внася и дистрибутира продукти в категориите «Грижа за кожата», «Грижа за косата», «Грижа за бебето», «Грижа за детето», «Парфюмерия», «Подаръчни комплекти», «Битова химия», «Професионални продукти» и «Аксесоари» повече от четвърт век.

  • Грижа за качеството на тези продукти със стриктен контрол по цялата верига на доставката от избора на суровините до доставката във вашия обект.
  • Грижа за бъдещите потребности на потребителите, на които се опитваме да отговорим изпреварващо, защото не само следваме търсенето на пазара, а го провокираме с новите си разработки.
  • Грижа за бизнеса на нашите клиенти, защото, ако той не е успешен, и нашето бъдеще не би било безгрижно.

Създадена през 1991 г. като малка семейна фирма, днес Камко е

Това гарантира широчина и дълбочина в обслужването на различни пазарни сегменти – от масов до специализирани. Клиентите ни от специализирани  магазини за парфюмерия, козметика и битова химия, хипермаркети, супермаркети и хранителни магазини, аптеки и дрогерии, специализирани дистрибуторски складове и салони за красота се обслужват от шест търговски офиса в страната, чрез които осъществяваме собствена дистрибуция в национален мащаб.

Наред с утвърдените продукти непрестанно развиваме и нов асортимент – ние сме пионер в производството на охлювна слуз за целите на козметиката в България, след като създадохме първата у нас био ферма за щастливи охлюви. Първи в страната започнахме да произвеждаме и козметика от конопено масло.

За Камко грижата за благополучието на клиентите не е рекламно послание, а реален ангажимент, зад който стоят доказано добри практики, процеси и системи. Тестваме за качество всяка суровина, която използваме и следим за надеждност и безопасност във всяка стъпка от процеса на внос, производство и дистрибуция. Отдадени сме на качеството на нашите продукти и услуги и на подобренията на 360° в бизнеса си както нито един друг предприемач.

Продуктите ни са предпочитани от стотици хиляди клиенти в търговията на едро и дребно от десетки държави по целия свят. Висотата на тяхното качество не е единственото ни предимство. Ние умеем да изслушваме своите клиенти и професионалистите в бранша и да чуваме техните потребности. Внедряваме новости, които отвеждат индустрията в бъдещето, и се превръщаме в надежден и стратегически партньор. Именно това ни движи напред.

Вярваме, че когато вие сте добре и ние сме добре!

АКЦЕНТИ
1
Повече от четвърт век опит в парфюмерията и козметиката работи за вас.
2
Фирма-фактор на пазара в България – козметиката на Victoria Beauty е добре позната с качеството си сред българските потребители.
3
Най-добрите практики /GMP/, процеси, системи и стандарт по ISO 9001:9008 гарантират за безопасност и качество по цялата верига на доставката.
4
Компания с грижа към обществото и начина на живот, която е различна.
ВИЖ ОЩЕ
Грижа за кожата
Грижа за косата
Грижа за бебето
Грижа за детето
Парфюмерия
Подаръчни комплекти
АКСЕСОАРИ
БИТОВА ХИМИЯ
Вярваме, че когато вие сте добре и ние сме добре!